Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

"MR HUBLOT" - "Ο ΚΥΡΙΟΣ HUBLOT"

" Mr Hublot" - Ο κύριος Hublot" είναι μία ταινία animation μικρού μήκους των Laurevt Witz και Alexandre Espigares, που βραβεύτηκε στην 86η τελετή απονομής βραβείων Oscar το 2014.
Η υπόθεση:
Ο κύριος Hublot ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα σε  μια πόλη του μέλλοντος, όπου παντού υπάρχουν μηχανές. Η φύση έχει εξαφανιστεί και το ίδιο και τα ανθρώπινα συναισθήματα. Φοράει πολλά είδη γυαλιών κι έχει ένα μηχάνημα, που μοιάζει με μετρητή χιλιομέτρων, στο μέτωπό του. Εμφανίζει αρκετά συμπτώματα ψυχαναγκαστικού ανθρώπου αφού συνέχεια ανοίγει και κλείνει τα φώτα κάθε φορά που μπαίνει ή βγαίνει από το δωμάτιο και πάντα ισιώνει τα κάδρα στον τοίχο.
Μια μέρα ο κύριος Hublot βλέπει από το παράθυρό του ένα μικρό κουταβάκι, που μοιάζει με ρομπότ, μέσα σε μία χαρτόκουτα στο απέναντι πεζοδρόμιο. Όταν περνάει το σκουπιδιάρικο και μαζεύει την χαρτόκουτα, ο κύριος Hublot αποφασίζει να πάρει το κουταβάκι στο σπίτι του. 
Το κουτάβι μεγαλώνει, και μεγαλώνει, και σύντομα γίνεται μεγαλύτερο από τον κύριο Hublot. Επειδή είναι πολύ μεγάλο και το σπίτι πολύ μικρό, το κουτάβι αρχίζει να προξενεί πολλές ζημιές στο μικρό διαμέρισμα και μια μέρα ο κύριος Hublot φαίνεται να θυμώνει και να επιτίθεται στο κουτάβι, που τόσο καιρό του κρατούσε συντροφιά. Τι θα γίνει τελικά; Θα επικρατήσει η αγανάκτηση και ο θυμός του κυρίου Hublot ή η αγάπη του για το κουταβάκι;"
Δείτε αν θέλετε την ταινία, πατώντας πάνω στην εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου