Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

 Αγαπητoί γονείς,αγαπητά παιδιά,

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Aγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021 – 2022 θα τελεστεί τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 09:30 π.μ. στο προαύλιο του σχολείου για τους μαθητές της Α΄ τάξης και για τους λοιπούς μαθητές  στην αίθουσά τους, απ’ όπου θα περάσει αργότερα ο ιερέας. Οι γονείς θα περιμένουν έξω από το σχολείο. Για λόγους αποφυγής  συνωστισμού και διασφάλισης  της δημόσιας  υγείας η προσέλευση των μαθητών θα ξεκινήσει στις 9:15 π.μ. υποχρεωτικά με μάσκα και σύμφωνα με τις οδηγίες  του ΕΟΔΥ και του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Σύμφωνα με αυτές :

Υποχρεωτικός διαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως 24 ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα και οι μαθητές/ριες προσέρχονται με την επίδειξη βεβαίωσης  αρνητικού αποτελέσματος. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας  κι εφόσον ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα, τη Δευτέρα 13/09/2021 οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό τεστ. Από την υποχρέωση διενέργειας και επίδειξης self-test  εξαιρούνται όσοι μαθητες έχουν πιστοποιητικό  νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Στη συνέχεια, οι μαθητές ανά τάξη θα παραλάβουν όλα τα διαθέσιμα βιβλία, έτοιμα μέσα σε σακούλες και θα αποχωρήσουν σταδιακά έως τις 10:30 περίπου,σύμφωνα με τις οδηγίες των δασκάλων.

Μετά τον Aγιασμό θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση για τους γονείς και κηδεμόνες των  Α’ και Β’ Τάξεων

 

Με τις θερμότερες ευχές μας για μια ευχάριστη, ασφαλή και δημιουργική χρονιά !

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων

#Σε όλες τις διαδικασίες είναι υποχρεωτικό να τηρούνται οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας#.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου