Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη θα υλοποιήσει για μια ακόμα χρονιά πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης, με τίτλο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ - 2014», για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου.
To Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους : (Α΄ Περίοδος), 25/06 - 11/07/2014 (Β΄ Περίοδος), 14/07 - 30/7/2014


(Σημειώνεται ότι η μετατόπιση της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματος από 18/6 σε 25/6/2014 οφείλεται στην παράταση που δόθηκε φέτος για τη διεξαγωγή των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των τάξεων του Γυμνασίου, οι οποίες λήγουν την Τρίτη 24/6/2014).
2) θα πραγματοποιηθεί στους χώρους : α) 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας, β) Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος», γ) Δημοτικό Γυμναστήριο “Πλάτων”.
3) θα φιλοξενήσει μέχρι 200 παιδιά σε κάθε περίοδο
4) θα υλοποιηθεί με τη συμβολή του διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και του προσωπικού των Δ/νσεων Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς, μουσικούς, ζωγράφους, εικαστικούς και γυμναστές, ανάλογα με τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα, παίρνοντας ποικίλα ερεθίσματα να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους.
Σας περιμένουμε για ένα όμορφο και ευχάριστο καλοκαίρι στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου