Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2015, το σχολείο μας διοργάνωσε γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του Σαράντα. Πρωταγωνιστές οι μαθητές της Γ΄ τάξης με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, κ. Ειρήνης Κουριδάκη.
Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Αθηνά Ντάκα στο σημαιοφόρο της α’ περιόδου και τους παραστάτες. Δίπλα τους ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες της β’ περιόδου.
Συγχαρητήρια στους σημαιοφόρους και στους παραστάτες,αλλά και στους υπόλοιπους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδιακασία, αλλά δεν κληρώθηκαν! Στο μεγάλο ταξίδι του ανθρώπου προς τη γνώση και την αυτογνωσία, τέτοιες στιγμές, εφόσον συνοδεύονται και από υψηλό ήθος και ευγένεια, μας χαροποιούν αποτελώντας μια κάποια αντανάκλαση των προσπαθειών και μας πεισμώνουν, ώστε να θέσουμε νέα όρια στις δυνατότητές μας. Γιατί έχουμε ανάγκη από πολίτες που θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον, για μια πιο δίκαιη κοινωνία!
Στη συνέχεια οι μαθητές της Γ΄ τάξης, μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες και ηχητικά ντοκουμέντα και με τη συνοδεία τραγουδιών ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της, όσο και στην παγκόσμια ιστορία. Δίκαια εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου