Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

" ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ"-THE BOOK

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


" Γεια σας! Σήμερα θα σας συστήσουμε  μία νέα συσκευή, ένα κέντρο οργανωμένης και οπτικοποιημένης γνώσης, με την ονομασία ΒΙΒΛΙΟ.

Το ΒΙΙΒΛΙΟ είναι μια επαναστατική, τεχνολογική καινοτομία: χωρίς καλώδια, χωρίς ηλεκτρικό κύκλωμα, χωρίς μπαταρία, χωρίς σύνδεση, συμπαγές και φορητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, για όση ώρα θέλουμε και δεν χρειάζεται επανεκκίνηση. Απλά το ανοίγετε και αρχίζετε να απολαμβάνετε τα σπουδαία πλεονεκτήματά του.

Ας δούμε πώς λειτουργεί:


Είναι φτιαγμένο με αριθμημένες σελίδες χαρτιού που η κάθε μία είναι ικανή να κρατάει χιλιάδες πληροφορίες. Κάθε σελίδα σκανάρεται οπτικά και η πληροφορία εγγράφεται κατευθείαν στον εγκέφαλό σας. Ένα απλό σύρσιμο με το δάχτυλό σας και οδηγήστε στην επόμενη σελίδα. Όλες οι σελίδες κρατιούνται μαζί από μία μηχανή που λέγεται εξώφυλλο και ράχη του βιβλίου. Ο κατασκευαστής μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις δύο πλευρές του φύλλου διπλασιάζοντας έτσι τις πληροφορίες και μειώνοντας το κόστος. Κάθε ΒΙΒΛΙΟ έχει περιεχόμενα, όπου δείχνοντας με το δάχτυλό σας μπορείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία οποιασδήποτε επιλεγμένης πληροφορίας.

Το ΒΙΒΛΙΟ συνοδεύεται προαιρετικά από ένα αξεσουάρ, που λέγεται σελιδοδείκτης. Αυτό σας επιτρέπει να ανοίξετε το ΒΙΒΛΙΟ ακριβώς στην σελίδα που το είχατε κλείσει την τελευταία φορά. Μπορείτε, επίσης, να κρατάτε προσωπικές σημειώσεις δίπλα στο κείμενο της σελίδας μ'ένα απλό εργαλείο προγραμματισμού, που λέγεται μολύβι. 

Είναι ένα φιλικό, προς το περιβάλλον, προΪόν αφού αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. 
Είναι ο νέος τρόπος ψυχαγωγίας.

Καλωσήρθατε στην εμπειρία του ΒΙΒΛΙΟΥ! "

Αυτά λέει το παρακάτω βίντεο επιχειρώντας να αναδείξει την αξία του βιβλίου, παραβάλλοντάς το με τον υπολογιστή και να τονίσει τα πλεονεκτήματά του χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της πληροφορικής. Ευχόμαστε να μην έρθει η μέρα που θα χρειαστεί να κάνουμε τέτοιες "συστάσεις"!

Δείτε, αν θέλετε το βίντεο:




Μπορείτε κι εσείς να γνωρίσετε τα πλεονεκτήματα αυτής της "επαναστατικής συσκευής", στην Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνεται στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του σχολείου μας από τη Δευτέρα  16/12 έως Δευτέρα 23/12 από τις 12:30-14:00 και από τις 16:30-19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου