Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Δ΄ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Διεξαγωγή ψηφοφορίας για το Διαγωνισμό Comic του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο « Δημοκρατία και Ανθρώπινα Δικαιώματα στο σχολείο» 

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά το διαγωνισμό κόμικ, τον οποίο είχε προκηρύξει το Συμβούλιο της Ευρώπης με τίτλο «Δημοκρατία και Ανθρώπινα Δικαιώματα στο σχολείο» με καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων στις 24 Δεκεμβρίου 2013, έχει ήδη ξεκινήσει η ψηφοφορία για την επιλογή των καλύτερων υποψηφιοτήτων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 300 υποψηφιότητες και στην τελική επιλογή έφτασαν 34. Οι συμμετοχές από την Ελλάδα ήταν πολλές. Η επιλογή γίνεται μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Οι ευρωπαίοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης και να ψηφίσουν ηλεκτρονικά το κόμικ της προτίμησής τους στον παρακάτω σύνδεσμο
: http://pjp-eu.coe.int/en/web/charter-edc-hre-pilot-projects/comics-competition 

Η τελική επιλογή θα είναι αποτέλεσμα τόσο της ψηφοφορίας του κοινού όσο και των ψήφων της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής διασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο ότι οι καλύτερες συμμετοχές αντανακλούν τις αξίες και τη φιλοσοφία της Εκπαίδευσης για την Ιδιότητα του Πολίτη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Οι 10 πρώτες νικήτριες συμμετοχές στη συνέχεια θα ενταχθούν σε μία ή πολλές μικρές ταινίες κινουμένων σχεδίων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.


ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η Δ΄ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ #191

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου